Omega Health Coaching

Ω Omega Health Coaching is de  meest effectieve methode die de arts Roy Martina heeft ontwikkeld om mensen te begeleiden naar gezondheid, vitaliteit en een gelukkig leven. De meest werkzame technieken die hij tijdens zijn  lange studie op het gebied van reguliere en alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit en coaching heeft gevonden, zijn  in Omega geïntegreerd.

Een Omega Health Coach  werkt  vanuit het coachingsprincipe , laat je ervaren  hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor de kwaliteit van het leven en meer uit jezelf kunt halen, op alle gebieden.

Met Omega leer je hoe je het zelfgenezend vermogen kan aanwenden, belemmerende patronen  kunt doorbreken en de Mind kunt programmeren om het genezingsproces maximaal te  ondersteunen.

Het effect daarvan is een verbeterde levenskwaliteit op alle terreinen.

De onderliggende visie van waaruit bij Omega wordt gewerkt, is dat het fysieke lichaam slechts één aspect is van het totale wezen dat we zijn. We bestaan uit een Body, Mind, Soul en Spirit die elkaar over en weer beïnvloeden. Ziekte en lichamelijke klachten zijn signalen waarvan de betekenis is dat ergens op een van deze niveaus iets geheeld dient te worden. Bij Omega richten we ons niet op symptoombestrijding maar gaan we op zoek naar de onderliggende verstoring.
Dit kan door middel van anamnese en spiertesten (bekend uit de kinesiologie, Touch for Health, NEI). Uitgangspunt hierbij is dat je onbewuste alle antwoorden weet. Via de spiertest wordt er gecommuniceerd met het  onderbewuste. Dit is een perfecte techniek die bij meerdere therapievormen wordt toegepast.

Omega Health Coaching is geschikt voor mensen die lichamelijke of psychische klachten hebben, dergelijke klachten willen voorkomen of de kwaliteit van hun leven in het algemeen willen verbeteren.

Voor wie?

  • Voor diegenen die last hebben van onzekerheid, angsten, fobieën, nervositeit, te weinig zelfvertrouwen
  • voor diegenen die vastlopen in telkens weer bepaalde patronen in werk, relatie, financiën, familie, enz.
  • voor diegenen die problemen hebben met hun gezondheid, een te hoge werkdruk ervaren, last hebben van stress en/of burn-out; diegenen die een mogelijke ziekte willen voorkomen (preventief)
  • voor diegenen die hun sport- en/of studieresultaten willen verbeteren

voor diegenen die (nog) beter willen functioneren in hun werkomgeving, familie, sociale

Share