MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®?

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een eenvoudige zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009 en schenkt aan ieder mens in de wereld.

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In de MIR-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

Uitvoering

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij ieder mens en dier. In hoeverre je ervaart dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kunnen we evalueren wat de MIR voor je gedaan heeft.”

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes.  Voor meer informatie of een afspraak maken voor een  Mir op Maat kun je contact opnemen met Praktijk de Elementen

www.mirmethode.nl

Share