Aankondiging Verhuizing!

Wij gaan verhuizen!

Je hebt waarschijnlijk al iets meegekregen, maar we vertrekken uit het mooie Heiloo en gaan ons settelen in een rustieke Achterhoekse omgeving.

Tien jaar lang hebben we met veel plezier gewoond en gewerkt in Heiloo. We voelden ons al langer aangetrokken tot een landelijke omgeving waar we willen wonen en werken. Het afgelopen jaar hebben we ons georiënteerd en de plek gevonden waar we ons nu al thuis voelen!

De praktijk in Heiloo zal binnenkort haar deuren sluiten en mijn nieuwe praktijk verwacht ik medio januari 2024 te openen in Neede.

Wat verandert er hierdoor voor jou?

Vanaf nu tot oktober 2023 kan ik je het volgende aanbieden:

● Voor al mijn klanten geldt dat de behandelingen voortgezet kunnen worden op een andere locatie in Heiloo.

● Voor mijn klanten die een specifieke behandeling hebben gehad en deze willen voortzetten, kan ik je helpen een geschikte collega te vinden en je doorverwijzen. Voel je vrij hierover contact met mij op te nemen.

● De online-sessies veranderen niet en gaan gewoon door. Nu en straks vanuit Neede.

● Bestellingen van producten worden gewoon verwerkt en geleverd.

Nieuwe Praktijk:

Mijn nieuwe praktijk biedt door haar grote ruimtes veel mogelijkheden, zoals o.a. het geven van meerdere combinatiebehandelingen.

Ook zijn de ruimtes uitermate geschikt voor het geven van groepssessies en trainingen; dit gaan we zelf organiseren (en zullen je hiervan op de hoogte houden), maar bieden deze ruimtes ook voor verhuur aan. Vraag t.z.t. vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben je in het bezit van een camper of een caravan, dan is het mogelijk meerdaagse behandelingen te boeken, trajecten en het mooie Achterhoek te verkennen.

Wij maken ruimte op ons erf voor overnachtingsmogelijkheden.

Ik jou vanuit mijn hart bedanken dat ik (een gedeelte) met je mee mocht lopen op jouw mooie en bijzondere reis van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Liefs Gerrie

Share

Reacties zijn gesloten.